Új GoldenBOX - LIMITÁLT KIADÁS Nagyítás

GoldenBOX - LIMITÁLT KIADÁS

Új termék

Rendelés menete: 
- Válaszd ki a BOX méretét
- Válaszd ki a póló típusát
- Válaszd ki a póló méretét
- A lap alján írd be a választott animéket, majd nyomd meg a 'Mentés' gombot
- Nyomd meg a "Megrendelem" gombot

A BOX mérete, aránya, típusa és színe a képtől eltérhet.
A rendelés 1db dobozt foglal magába! 

Bővebb információt a lentebb találsz, mindenképp OLVASD EL

További részletek

13 490 Ft‎

  • Női póló
  • Férfi póló
  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL
  • XXL

Termékinformáció

Termék elkészítési ideje3-10 nap (+ szállítási idő)

Bővebb információ

Nem mertél eddig BOX-ot rendelni, mert aggódtál, hogy vajon milyen animék kerülnek bele?
Akkor ezt most NEKED találtuk ki ;) Válaszd ki Te, hogy milyen animét/animéket szeretnél ;) 

AMIT a GoldenBOX-ról tudni kell

A GoldenBOX egy olyan meglepetés doboz, amelyben különböző animés termékeket találhatsz. 
A különböző méretű dobozokban más-más dolgok találhatóak, melyet előre nem árulunk el, valamint két azonos típusú méretű és témájú doboz tartalma is elérhet ;) 
A nagy különbség a hagyományos és a Golden BOX között, hogy itt konkrét animé(ke)t adhatsz meg és mi ezekbők az animékből állítjuk össze a BOX-odat. A terméktípusokat és a mintákat nem tudod megválasztani, de ha Te pl. egy Boku no Hero-One Piece-Pokémon dobot kérsz, akkor biztosan nem lesz benne Naruto-s póló :D
Ezen kívül másik hatalmas előnye, hogy olyan animét is tudsz választani, amiből esetleg nincsenek jelenleg termékeink, azonban ennek vannak feltételei, melyekről a következő pontban olvashatsz. 


FELTÉTELEK, FONTOS TUDNIVALÓK

1: Fenntartjuk a jogot, hogy bizonyos animék termékeinek legyártását visszautasítjuk (pl. ha témája sért bizonyos erkölcsi nézeteket)
2: Van lehetőség 18+ animék megadására, HA elmúltál 18 éves, azonban ebben az esetben sem fog semmin erotikus tartalom szerepelni!
3: A BOX tartalmába minimum1, maximum 3 animét választhatsz. Konkrét karaktert nem! Ha csak 1 animét szeretnél választani, mind a 3 helyre írt ugyanannak a címét.
4: Választhatsz olyan animé(ke)t, melyekből jelenleg semmilyen termékünk nincs a webshopban, azonban, ha az anime annyira ismeretlen, hogy nem találunk róla vagy a karakterekről semmit, amiből mintát tudnánk készíteni, úgy másik anime választására kérünk. Ekkor először telefonon vesszük fel veled a kapcsolatot, ha nem érünk el, akkor e-mailben. Amennyiben nem tudunk sehogy elérni és nem reagálsz 7 napon belül, úgy töröljük a rendelésed. Kérjük ellenőrizd a spam mappát is rendszeresen!
5: Választhatsz mangát is, ebben az esetben írt a cím mögé, hogy "MANGA". Ebben az esetben elfordulhat, hogy a termékek egy része/egésze csak fekete-fehér grafikát tartalmaz majd.Milyen típusú termékek lehetnek a BOX-ban?

A webáruházon megtalálható termékeken kívül számos egyéb termék is kerülhet bele. 
Sok olyan termékünk van, melyet külön-külön nem árusítunk, kizárólag BOX-okban találhatóak meg. 

Mitől függ, hogy mekkora méretű dobozt kapok?

Ez természetesen a választott mérettől és így a tartalomtól függ. 
A tartalom mindenképp dobozba fog érkezni, azonban két azonos méretű BOX esetén is lehet a doboz eltérő méretű, ha a tartalom ezt kívánja meg.


A BOX-ok még külön be vannak csomagolva?

Igen! A dobozokat duborékfóliába csomagoljuk, majd ezt becsomagoljuk, azonban nem tudunk felelősséget vállalni, hogy kiszállítás alatt a doboz ennek elenére nem sérül meg :S
A csomagokat Debrecenből kamionnal szállítják, futószallagokon pakolgatják ide-oda és megtörténhet, hogy leesik, nekiütődik valaminek és megsérül. 
Amennyiben a tartalom megsérül természetesen az adott terméket ki fogjuk cserélni, azonban a doboz sérüléseire NEM tudunk garanciát vállalni!


Milyen értékben vannak termékek egy BOX-ban?

Ez válzotó annak függvényében, hogy mekkora méretet rendeltél, azonban az összes dobozról elmondható, hogy a benne található termékek külön-külön megrendelve sokkal többe kerülne, mint amennyiért egy boxot meg tudsz vásárolni, nem beszélve arról, hogy olyan termékekhez is hozzájuthatsz, melyeket a webshopon soha nem fogsz tudni megvásárolni. 


Amennyiben úgy érzed, hogy nem éri meg a rizikó, hogy esetleg csupa olyan terméket kapsz, melyet nem tudsz majd használni, úgy ezt a terméket nem neked találtuk ki, javasoljuk inkább, hogy meglévő termékeink között nézz szét, így boztosan nem ér majd csalódás :)
Olyan okok miatt, mint "nem szeretem ezt az karaktert","nem tudom használni ezeket a dolgokat" sajnos nem áll módunkban dobozt cserélni vagy visszavenni. 

Hasonló termékek:

Termék testreszabás

A testreszabott terméket ne felejtsd el felvenni a kosárba.

Szöveg

loader

* Szükséges Mezők